• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté una parella i una exparella per agredir-se mútuament

La Policia deté una parella i una exparella per agredir-se mútuament

  •   05/06/2023 11:01 
La Policia va detenir diumenge a la nit a Andorra la Vella un home i una dona, de 28 i 29 anys i no residents, com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral per agredir-se mútuament al carrer.

Divendres passat, es va arrestar un altre home i una altra dona, de 25 anys i exparella, en un domicili d’Encamp també com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral per agressions mútues.

El mateix divendres a la tarda, a la frontera amb França, la Policia va detenir un home, de 36 anys i no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Va ser controlat a la frontera i, quan va mostrar el passaport per identificar-se, els agents el van verificar i van constatar que era fals.

Finalment, el cap de setmana s’han arrestat sis persones més, tots homes entre 32 i 63 anys, per positius d’alcoholèmia superiors a 0,80. La taxa més elevada ha estat de 2,09. A un dels detinguts també se li atribueix un delicte contra l’honor per haver injuriat els agents de policia.

Escaldes-Engordany, 5 de juny del 2023