Formació del Servei de Policia d'Andorra en matèria d'accidents de circulació, amb la col·laboració de l'Es"> Formació del Servei de Policia d'Andorra en matèria d'accidents de circulació, amb la col·laboració de l'Es"> Formació del Servei de Policia d'Andorra en matèria d'accidents de circulació, amb la col·laboració de l'Es">
  • URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Formació del Servei de Policia d'Andorra en matèria d'accidents de circulació, amb la col·laboració de l'Es

  •   17/11/2004 10:00 


Dins del marc de col·laboració entre el Departament de Formació del Cos de Policia d'Andorra i l'Escola de Policia de Catalunya, s'ha organitzat un curs d'actualització en matèria d'investigació d'accidents de trànsit, destinat a vuit agents de l'Unitat de Circulació del nostre cos.

Aquest curs, que te la particularitat d'ésser el primer que l'Escola de Policia de Catalunya realitza al Principat, es desenvolupa entre els dies 15 i 24 de novembre, i te com objectiu aportar els coneixements, els mètodes, les tècniques d'investigació i reconstrucció, així com la confecció d'atestats, necessaris per determinar les causes dels accidents de trànsit.

Com a formadors del curs actuen el Sr. Jaume SERRA, sergent de la Policia Local de Rubí (Barcelona), el Sr. Josep RAFAEL, subinspector de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i llicenciat en Dret, el Sr. Jordi CASALS, enginyer mecànic, pilot de rallies i instructor del Centre Can Padró, i el Sr. Xavier ANDRéS, enginyer de camins i reconstructor d'accidents de trànsit. Tots quatre són docents de l'Escola de Policia de Catalunya.

A l'inauguració del curs van assistir la Sra. Elizabeth ABAD, subdirectora de l'Escola de Policia de Catalunya, i el Sr. Josep CODINA, inspector i Cap d'Instructors de la mateixa escola.

Web de l'Escola de Policia de Catalunya


Escaldes-Engordany, 17 de novembre del 2004