• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detingut un home per agredir el pare amb un ganivet i tres més per entrar per la força en un comerç amb la intenció de furtar

Detingut un home per agredir el pare amb un ganivet i tres més per entrar per la força en un comerç amb la intenció de furtar

  •   22/04/2024 10:18 
La Policia va detenir la matinada de dissabte al Pas de la Casa un home de 27 anys i no resident com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per agredir el pare amb un ganivet perniler al seu domicili i causar-li una ferida en un braç.
 
Divendres a la nit, la Policia va arrestar a Escaldes-Engordany, i en col·laboració amb el servei de Circulació de la parròquia, tres homes de 44, 47 i 50 anys i no residents com a presumptes autors d’un delicte contra el patrimoni. Se’ls buscava des d’aquella mateixa tarda després que haguessin entrat en un comerç d’Andorra la Vella forçant la porta amb l’objectiu de cometre un furt. En aquell moment l’establiment estava tancat, però a l’interior hi  havia una empleada que, en sentir sorolls, va sorprendre els tres homes, un dels quals estava remenant la caixa registradora. Van fugir ràpidament del local, però van ser localitzats prop de les dotze de la nit a Escaldes-Engordany. A l’interior del seu vehicle, amb matrícula francesa, es van trobar diverses eines que s’acostumen a emprar en els furts.
 
Dissabte a la tarda a la frontera del riu Runer, la Policia va detenir dos homes i una dona de 23, 53 i 43 anys respectivament com a presumptes autors d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic per contraban de tabac. Els agents de Duana els van controlar al coll de la Gallina i a l’interior del seu vehicle, amb matrícula francesa, van localitzar 2.950 paquets de tabac valorats en prop de 10.900 euros.
 
Aquesta matinada, la Policia ha detingut un jove de 18 anys per conduir amb una taxa d’alcoholèmia d’1,17. Durant el cap de setmana, també s’ha arrestat un conductor de 25 anys que circulava fent ziga-zagues pel carrer Prat de la Creu amb una taxa de 2,23 grams d’alcohol per litre de sang i un turista de 24 anys a la frontera del riu Runer per positiu en drogues al volant.
 
Finalment, una dona de 27 anys va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per haver lliurat un document fals al Servei d’Immigració per tal d’obtenir una autorització de residència i treball.
 
Escaldes-Engordany, 22 d’abril del 2024