• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per amenaçar un altre amb una pistola de gas comprimit i dos més amb tabac de contraban

La Policia deté un home per amenaçar un altre amb una pistola de gas comprimit i dos més amb tabac de contraban

  •   09/11/2023 16:45 
La Policia ha detingut aquesta setmana un home de 55 anys i no resident com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat per amenaçar amb una pistola de gas comprimit un altre home arran d’un problema de circulació. Els fets van tenir lloc dimarts a Sant Julià de Lòria a primera hora del matí. El conductor amenaçat va cursar la denúncia immediatament i els agents van localitzar i arrestar l’altre home poca estona després en un aparcament d’Andorra la Vella. Tenia la pistola guardada a la guantera del cotxe preparada per ser utilitzada, sense el bloqueig posat i amb l’ampolla de gas comprimit inserida. El detingut no havia col·locat el carregador amb els balins, però sí que el tenia al seu abast.
 
El mateix dimarts a la nit a Andorra la Vella, la Policia va detenir un altre home, de 34 anys o no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per incomplir una ordre d’expulsió temporal. Els agents el van controlar treballant en un establiment de la capital. L’ordre d’expulsió se li havia imposat perquè es trobava al país en situació irregular després que se li denegués l’autorització d’immigració.
 
Dimecres a primera hora de la tarda a la frontera del riu Runer, la Policia va detenir dos homes de 52 i 68 anys i no residents com a presumptes autors d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic per contraban de tabac. El grup d’antifrau de la Duana els va controlar a la Rabassa i a l’interior del seu vehicle, amb matrícula francesa, van trobar 2.000 paquets de tabac valorats en prop de 7.400 euros i 46,7 kg de tabac de pipa amb un preu superior als 2.600 euros. Per tant, l’import total del tabac de contraban fregava els 10.000 euros.
 
La matinada d’aquest dijous un jove de 22 anys ha estat amb una taxa d’alcoholèmia de 0,94 arran d’un accident de circulació amb la seva moto en què no es va veure implicat cap altre vehicle.
 
Aquest mateix matí, la Policia ha detingut un home de 25 anys i no resident com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per falsificar el certificat d’experiència laboral per tal d’obtenir el permís de residència i treball.
 
Escaldes-Engordany, 9 de novembre del 2023