• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté dos homes per violència de gènere i dos més per contraban de tabac

La Policia deté dos homes per violència de gènere i dos més per contraban de tabac

  •   04/07/2023 17:15 
La Policia va detenir dilluns dos homes com a presumptes autors de delictes contra la integritat física i moral per violència de gènere.
 
Els dos arrestos es van efectuar a Andorra la Vella amb poques hores de diferència. La primera intervenció de la Policia va ser al vespre, quan va detenir un home de 53 anys que hauria agredit la parella al domicili on viuen. Prop de les dotze de la nit, els agents van intervenir per un segon avís en un altre domicili de la capital i van arrestar un altre home, de 45 anys. En aquest segon cas, el detingut hauria agredit la dona i també la filla que tenen en comú, major d’edat, quan es va interposar entre els dos. Per tant, per l’agressió a la filla també se l’arresta per violència domèstica.
 
Detinguts amb tabac de contraban valorat en més de 13.000 euros
 
La Policia també va detenir dilluns a la nit dos homes de 28 i 37 anys, no residents, com a presumptes autors d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic per contraban de tabac.
 
Agents del grup d’Antifrau van observar un vehicle sospitós amb matrícula francesa a la zona de la Vall d’Incles i el van seguir fins que el conductor va arribar al Pas de la Casa, on es va trobar amb dos homes més, que viatjaven en un altre cotxe, també amb matrícula francesa.  Durant la vigilància, la Policia va constatar com entraven en un edifici i una hora més tard dos d’ells en sortien amb dos fardells de grans dimensions. Quan els van controlar, van llençar els fardells i van intentar fugir. Els agents van interceptar un d’ells i van localitzar el tercer a l’edifici on havien emmagatzemat el tabac de contraban. En total, 3.580 paquets i 6 kg de tabac de picadura valorats en 13.561 euros.
 
La matinada d’aquest dimarts la Policia també va detenir un home de 24 anys a Ordino amb 0,2 grams de cocaïna. Dilluns, un altre home, de 21 anys, va ser arrestat per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa de 0,83.

Escaldes-Engordany, 4 de juliol del 2023