• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per presumpta implicació en condicions de treball degradants, perilloses o abusives

La Policia deté un home per presumpta implicació en condicions de treball degradants, perilloses o abusives

  •   13/02/2023 11:45 
La Policia ha detingut els darrers dies un home resident de 59 anys per presumpta implicació en delictes contra els drets dels treballadors per condicions degradants o perilloses de treball, i condicions abusives. El cas s’investigava des de finals de novembre.
 
La matinada d’aquest dilluns la Policia ha detingut un resident de 36 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral i contra la llibertat. L’home hauria intentat agredir i hauria amenaçat de mort un altre home, a qui havia acollit al seu domicili, amb dos ganivets de cuina de 20 i 27 centímetres.
 
Els darrers dies la Policia també ha detingut cinc persones a la frontera del riu Runer per possessió de drogues. Al primer, un home no resident de 35 anys, se’l va arrestar divendres a la tarda amb 1,6 grams de cocaïna. També se li van comissar 4,4 grams de marihuana i tres d’haixix. Dissabte al vespre els agents van detenir dos homes de 31 anys i un de 30, tots tres no residents, amb 3,2 grams de cocaïna, 9 pastilles d’èxtasi i 0,8 grams de metamfetamina. Finalment, la matinada d’aquest dilluns una dona no resident de 21 anys ha estat arrestada amb 0,7 grams de cocaïna.
 
Pel que fa a les alcoholèmies, la Policia ha detingut quatre persones més. Es tracta d’un resident de 22 anys amb una taxa d’1,05, una resident de 32 amb una taxa d’1,19, i dos no residents de 25 i 39 anys amb positius d’1,95 i 0,97 grams d’alcohol per litre de sang. Durant el control d’aquest últim, els agents també van haver de detenir el passatger del vehicle, un home no resident de 33 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per desobeir els policies i intentar evitar la detenció del conductor.

Escaldes-Engordany, 13 de febrer del 2023