• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Incautació d'una important quantitat de tabac destinat al contraban

  •   06/05/2008 16:00 


A les 20:30 hores del 4/05/08 efectius de l'Àrea de Seguretat Publica i Proximitat Ciutadana, que efectuen un control d'antifrau a la carretera secundaria 142 (camí sense asfaltar del Coll de la Gallina) de la parròquia de Sant Julià, en el punt quilomètric 2,500 dins de la franja duanera, veuen a uns 400 metres el que sembla una figura humana estirada sobre l'herba d'un prat, que es troba al costat del camí.

A l'apropar-se per tal de efectuar les verificacions escaients, aquesta persona s'aixeca sobtadament i s'endinsa en un bosc proper, lloc on el perden de vista, en aquell moment veuen a uns 200 metres d'on es troben, un vehicle turisme marca Toyota Runner (ESP), que s'havia sortit de la via, i havia donat una volta de tonell, fruït d'una maniobra sobtada al veure els nostres serveis.

Al lloc observen que a l'interior del vehicle hi havia gran quantitat de cartrons de tabac de diferents marques, una vegada fet el recompte del mateix, resulta la quantitat de 16.897 paquets de tabac, i un valor total de 25.971,38 euros.

S'inicia un dispositiu de seguiment amb gossos ensinistrats, per tal de localitzar el conductor i aquest dona un resultat negatiu.

Vist els fets i que es trobem davant un delicte de contraban, es procedeix a retirar el vehicle i el tabac, i dur-lo al despatx central.

L'operatiu a hores d'ara continua obert, per tal d'efectuar les detencions pertinents.

Escaldes-Engordany, 6 de maig de 2008