• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Operació antifrau, comís d'una important quantitat de tabac destinat al contraban

  •   16/06/2006 11:00 


Com a resultat d'un discret dispositiu d'investigació, el 14/06/2006 a les 21:40, el grup antifrau de la Unitat de Fronteres i Estrangeria, juntament amb altres efectius del Cos de Policia, intercepta a la C.G. 1 a l'alçada de les bordes d'Envalira, el conductor d'un vehicle Volkswagen Passat (ESP), que circula en direcció Pas de la Casa i suposadament efectua tasques de vigilància.

Seguidament a aquest primer control es detecta que el conductor d'una furgoneta Mercedes-Benz (ESP) que el precedeix un metres enrera, efectua un canvi de sentit i pren direcció a la vila de Soldeu, lloc on entra dins d'un aparcament públic, s'estaciona i on els nostres serveis el controla.

En l'interior d'aquest darrer vehicle es troben tapats amb mantes 10.000 paquets de tabac ros de diferents marques. De l'enquesta policial es desprèn que en el decurs del present mes, aquest grup hauria efectuat dos viatges més de contraban amb la mateixa quantitat de tabac i el més probable és que el tabac estigui destinat al mercat fraudulent espanyol.

Els dos interessats, andorrà i espanyol no resident de 29 i 35 anys respectivament, van ser detinguts i posats a disposició judicial en data d'ahir.

Escaldes-Engordany, 16 de juny de 2005