• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home amb una navalla de fulla foradada, i n'arresta un altre amb una defensa elèctrica i esprai de pebre

La Policia deté un home amb una navalla de fulla foradada, i n'arresta un altre amb una defensa elèctrica i esprai de pebre

  •   23/01/2023 10:15 
La Policia ha detingut aquest cap de setmana un home no resident de 32 anys com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, l’honor, la llibertat i la seguretat col·lectiva.
 
L’arrest es va produir dissabte cap a les 20 h a Andorra la Vella quan es va requerir els agents des d’un local on l’home, que es trobava en estat d’embriaguesa i alterat, estava intentant vendre marihuana, molestant la resta de clients i havia exhibit una arma blanca. Durant la intervenció, se li va trobar una navalla de port prohibit  amb la fulla foradada. L’home va reaccionar de manera desproporcionada, amb resistència, amenaces i injúries als policies.
 
També es va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per port il·legal d’arma un altre home no resident de 41 anys. Va ser diumenge a les 12.15 h a Grau Roig. Quan va ser controlat i sancionat per no dur equipaments especials, se’l va trobar en possessió d’una defensa elèctrica tipus Taser, preparada per ser utilitzada, i d’un esprai de pebre.
 
El cap de setmana la Policia ha detingut set persones més. Dissabte, minuts abans de la mitjanit a Arinsal, la Policia va arrestar un no resident de 54 anys, per violència de gènere. L’home hauria agredit la parella en l’habitació de l’hotel on s’allotjaven.
 
La matinada de diumenge al Pas de la Casa, es va detenir un home no resident de 30 anys per fer cas omís, resistir-se i injuriar els agents quan la patrulla el va controlar en constatar que estava demanant drogues a diferents persones a la via pública.
 
Diumenge a les 14.55 h a Ansalonga, els agents van arrestar un resident de 28 anys arran d’un accident amb danys materials. L’home hauria conduït amb el permís retirat.
 
Pel que fa a detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, la Policia ha detingut quatre persones, totes elles diumenge. Dues s’han efectuat de matinada i arran d’accidents amb danys materials. Es tracta d’un resident de 27 anys amb una taxa d’1,13 i d’un resident de 41 anys amb una taxa d’1,77. La tercera és un resident de 47 anys arrestat amb una taxa de 2,29 en una parada rutinària a les 20.30 h. Finalment, la Policia va detenir un altre home, no resident de 21 anys, per donar positiu a la prova de tòxics en un control a les 23.15 h a la frontera del riu Runer. A més, es trobava en possessió de 3,8 grams de marihuana.

Escaldes-Engordany, 23 de gener del 2023