• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Formació. Cerimònia de cloenda i lliurament de diplomes del curs sobre actuació policial en matèria de jocs d’atzar

Formació. Cerimònia de cloenda i lliurament de diplomes del curs sobre actuació policial en matèria de jocs d’atzar

  •   25/03/2022 14:00 
El Cos de Policia ha lliurat els diplomes del curs sobre actuació policial en matèria de jocs d’atzar, aquest divendres dia 25 a les 12:30 hores a l'Edifici Administratiu de l'Obac d'Escaldes-Engordany.
 
Els diplomes  han estat lliurats a deu funcionaris de Policia i un analista financer, adscrits a la Unitat d’Investigació Econòmica-Financera, de l'Àrea de Policia Judicial i Investigació Criminal. També han rebut diploma un comandant i un capità de la Policia Nacional francesa que han assistit a la formació, tanmateix un inspector i un subinspector de la Policia Nacional espanyola han assistit al curs.
 
La formació ha tingut com a finalitat adquirir els coneixements bàsics en matèria de control i inspecció de locals d'oci destinats a jocs d'atzar, la identificació dels fraus que es poden produir en aquest tipus d'establiments -tripijocs, apostes- i la prevenció del blanqueig de capitals entre altres.
 
El curs ha estat impartit per una inspectora i un subinspector de la Secció Central d’Investigació de jocs d’atzar de la Comissaria General de la Policia Judicial del Cos Nacional de la Policia d’Espanya, en el marc de les accions formatives que el Cos de Policia porta a terme amb la col·laboració de l'Estat espanyol.
 
Escaldes-Engordany, 25 de març de 2022

Galeria d'imatges