• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Convocatòria per a la contractació de 9 places d’agent de Policia -55ena promoció-

Convocatòria per a la contractació de 9 places d’agent de Policia -55ena promoció-

  •   24/06/2020 00:00 
El Ministeri de Justícia i Interior ha publicat la convocatòria de l’edicte 19-02-2020 per contractar 9 persones que ocupin places en el lloc de treball d’agent de Policia, adscrit al Cos de Policia, en què s'estableix el procediment i els requisits per a la provisió d'aquestes places.

Entre els diferents requisits que han de complir els candidats a agent de Policia destaquen tenir la nacionalitat andorrana, ser major d'edat, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent i el permís de conduir andorrà B2, no tenir antecedents penals, i tenir una alçada de 1,60 metres per a les dones i 1,65 metres per als homes.

Els candidats admesos al procés de selecció hauran de superar també diverses proves, entre elles les mèdiques, les pròpies d'oposició que seran escrites i orals, les psicotècniques, i les físiques.

Seran seleccionades les persones que obtinguin la millor qualificació global de les proves realitzades que hauran de seguir una formació específica de un màxim de 9 mesos.

Una vegada els membres del Cos de Policia hagin finalitzat i superat el procés formatiu inicial, amb l'informe previ del director del Cos de Policia seran nomenats, seguint el procediment legalment establert, com a membres del Cos de Policia en període de prova, que tindrà una durada de 12 mesos.

Les persones interessades a postular a la convocatòria han de presentar una sol·licitud amb el formulari que es troba a l'apartat de Ingrés i formació de la pàgina web www.policia.ad, i adreçar-la al Grup de Recursos Humans del Departament de Policia, situat a l'edifici administratiu de l'Obac, d'Escaldes-Engordany. El termini de presentació és fins el 7 d'agost de 2020 a les 13 hores. Per presentar les sol·licituds truqueu al telèfon 872000 extensions 2137 o 2265 per concretar cita prèvia.

En els següents enllaços podeu trobar la documentació relacionada:
 

Arxius adjunts

134.29kB