Tràmits policíacs

Aqui podeu obtenir directament una sèrie d'impresos sense haver de desplaçar-vos al despatx central de Policia. Aquests impresos es faciliten en format de document PDF (Portable Document Format). Per poder obrir-los, cal disposar d'un visor gratuït que es pot descarregar lliurement en aquests llocs : Adobe Acrobat Reader (software propietari) o aquí PDFreaders.org (software lliure).
S'ha de tenir en compte les següents instruccions:
  1. Abans de recuperar cap imprès, verifiqueu que correspongui a les vostres necessitats
  2. Una vegada localitzat el document, pitjeu al vincle per obrir-lo
  3. Imprimiu el document o guardeu una còpia per imprimir-la posteriorment
  4. Seguiu les instruccions que acompanyen el document
  5. Ompliu el document a mà, i deposeu-lo de les 9 a les 17 hores al despatx central de Policia, adreçat al departament que correspongui

Presentació d'al·legacions al Cos de Policia

Aquest document s'ha de presentar directament, o enviar per correu postal a les nostres oficines (sempre respectant els terminis establerts). No s'acceptarà cap escrit d'al·legacions enviat per correu electrònic.

Imprès d'escrit d'al·legacions - veure el document 25 kb
Per demanar més informació sobre aquest document o per fer qualsevol suggeriment podeu adreçar-vos al Gabinet Jurídic del Cos de Policia enviant un missatge a policia@policia.ad o trucant al número de telèfon 872000 (de les 8 h a les 13.30 h i de les 14.30 h a les 17.30 h, de dilluns a dijous i de les 8 h a les 15 h tots el divendres i períodes de vacances escolars).

Infraccions constatades per excés de de velocitat

Aquest document s'ha de presentar directament a les nostres oficines. En el mateix s'esmenta la documentació que cal adjuntar.

Imprès de reconeixement d'infracció / Sol·licitud de canvi d'infractor - veure el document 24 kb
(Aquest document no és vàlid per a les empreses de lloguer de vehicles)

Obtenció i renovació de permisos d'arma

Aquest document s'ha de presentar directament a les nostres oficines. En el mateix s'esmenta la documentació que cal adjuntar.

Imprès d'obtenció i/o renovació d'un permís d'arma - veure el document 33 kb
Imprès de Certificat Mèdic Oficial per a permís d'arma - veure el document 16 kb
Per demanar més informació sobre aquests documents o per fer qualsevol suggeriment, podeu enviar un missatge a policia@policia.ad o trucar al número de telèfon 872000 de les 8 h a les 13.30 h, de dilluns a divendres.