• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detingut un conductor que circulava contra direcció amb una alcoholèmia de 2,61 i arrestat un home per tocaments a una noia

Detingut un conductor que circulava contra direcció amb una alcoholèmia de 2,61 i arrestat un home per tocaments a una noia

  •   06/05/2024 10:36 
La Policia ha detingut els darrers dies al Pas de la Casa un home de 37 anys amb una taxa d’alcoholèmia de 2,61. Van ser els agents de Circulació qui el van controlar en un primer moment per conduir contra direcció i, quan van veure que possiblement anava sota els efectes de l’alcohol, van avisar la Policia. Els fets van tenir lloc divendres a la nit.
 
La matinada de diumenge, un altre home, de 32 anys, va ser arrestat a Andorra la Vella per conduir begut. Va donar positiu al control d’alcoholèmia amb una taxa d’1,63.
 
La mateixa matinada de diumenge, la Policia va detenir un home de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual perquè hauria fet tocaments d’índole sexual a una noia que no coneixia a l’interior d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella.
 
Diumenge a la tarda, una turista de 49 anys va ser detinguda a la frontera del riu Runer amb 0,6 grams de cocaïna quan accedia al país en un autobús de línia regular.
 
Escaldes-Engordany, 6 de maig del 2024