• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un jove com a presumpte autor de diversos furts amb força en un restaurant i una escola bressol

La Policia deté un jove com a presumpte autor de diversos furts amb força en un restaurant i una escola bressol

  •   03/05/2024 16:00 
La Policia va detenir prop de la mitjanit de dijous a Andorra la Vella un jove de 18 anys com a presumpte autor de delictes contra el patrimoni per diversos furts amb força comesos els darrers dies.
 
El noi, en connivència amb un altre jove, menor d’edat, hauria entrat fins a quatre vegades en un restaurant d’Andorra la Vella enduent-se la caixa registradora, menjar i elements decoratius del local. També seria el presumpte autor d’un furt amb força a l’escola bressol de Santa Coloma, d’on s’hauria endut material electrònic després de forçar la porta d’entrada.
 
El jove tenia una ordre de recerca policial des del moment en què el restaurant va efectuar les denúncies. La Policia ha pogut recuperar part del que s’hauria sostret en els dos casos i investiga, a més, la seva presumpta implicació en altres delictes.
 
Altres detencions
 
La Policia va arrestar dimarts al vespre a Sant Julià de Lòria un home de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral i contra la funció pública després que agredís la seva mare al domicili i es resistís a la detenció.
 
Un parell d’hores més tard a la mateixa parròquia, un altre home de 60 anys va ser arrestat també com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per haver agredit la seva dona. Fa només una setmana va ser detingut pel mateix motiu.
 
Els darrers dies, la Policia ha arrestat al Pas de la Casa un home, de 27 anys i no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per incomplir una ordre administrativa d’expulsió i un altre home, de 31 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa d’1,34.
 
Escaldes-Engordany, 3 de maig del 2024