Avís legal

Policia.ad és un domini d’Internet de titularitat del Govern d’Andorra.
L’accés a la web del Cos de Policia d’Andorra i a la informació continguda, comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d’aquest avís, si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des de la web del Cos de Policia d'Andorra.
Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat del Govern d'Andorra.
La bústia de contacte de la web, te caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats ídiques vinculants en cas de resposta.

Política de privacitat

Protecció de dades personals
El lloc web del Cos de Policia d'Andorra, no disposa de cap formulari d'entrada o sistema que reculli dades personals.
Circumstancialment es podria establir un sistema de recollida de dades d'acord amb una normativa vigent, com a necessitat per al compliment de les finalitats i funcions dels registres públics, o en virtut de la Seguretat de l'Estat o la investigació i prevenció d'infraccions penals. En aquests casos, aquest tractament de dades quedaria exclòs de la Llei 15/2003 del 18 de desembre qualificada de protecció de dades personals.
Recollida de dades estadístiques
Únicament amb la finalitat d'oferir-vos un millor servei a través d'aquesta pàgina, i amb l'objectiu de facilitar-ne l'ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites i l'activitat dels internautes i la seva freqüència d'utilització. No s'utilitzen galetes (cookies) per recollir informació dels usuaris de la pàgina web ni s'enregistren les seves adreces IP.
Aquesta política de privacitat és d'aplicació única a aquesta web, i no es garanteix en els accessos a través d'enllaços a d'altres pàgines web.

Política d’ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:
Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
El Govern d'Andorra no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta Administració.
El Govern d'Andorra no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

Recomanacions d’accés:

Aquesta web es visualitza correctament en qualsevol tipus de navegador actual amb JavaScript activat.
Resolució recomanada: 1024x768 o superior.

Cos de Policia d'Andorra
Despatx Central de Policia
Ed. Administratiu de l'Obac, Crta. de l'Obac s/n
Escaldes-Engordany, Principat d'Andorra
Tel. +376-872000, fax +376-872004
E-mail: policia@andorra.ad